Lirik Lagu Terbaru Terminal Purwodadi | Sindy Purbawati Sinden Rockers Indonesia

 

Song Title : Terminal Purwodadi
Artis: Sindy Purbawati |Sinden Rockers Indonesia|
Songwriter : Mas Pancal
Music Arr : Pancal 15
Music Label : Pancal Records
Copyright ©2017 PT PANCAL RECORDS INDONESIA
____________________________________________________

Lirik Lagu Terminal Purwodadi

Ra nyono kowe tego
Rasane ilang doyo kowe ninggal ak
Tak tompo nadyan ra lilo
Pancen abot nahan loro pedot tresno

opo sing mbok karepke
Opo sing mbok impeke
Sampek seprene aku durung ngerti

opo sing dadi panyuwunmu
Uwis tak lakoni
Nanging kowe cidro
Ilang ilang tresno sing tak gadang gadang
Endah asmoro sing tak impi ora dadi nyoto

Ra nyono kowe tego
Rasane ilang doyo kowe ninggal ak
Tak tompo nadyan ra lilo
Pancen abot nahan loro pedot tresno

Terminal purwodadi banjir tangis dino iki
Rosone rogoku copot kelangan nyowo
Koyo kembang layu ilang wewangine
Ajur mumur roso ati iki